Profiel behandelaar

   

 
Graag stel ik me aan je voor: ik ben Mari Louise Fongers , gehuwd en moeder van een dochter en een zoon.
 
Na vele jaren actief te zijn geweest in het bedrijfsleven heb ik in 2003 de overstap gemaakt naar mijn oorspronkelijke passie: betrokkenheid en interesse in de mens en maatschappij. Vanuit een afgeronde opleiding Psychologie ben ik de opleiding Integratieve Psychotherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie gaan volgen, hetgeen ik met veel plezier heb afgerond.
 
Daarnaast heb ik ter verdieping de volledige ECP modaliteit ( European Certified Psychotherapy) doorlopen. Om mezelf steeds verder te bekwamen in mijn vakgebied volg ik voortdurend bijscholingen met onder meer betrekking tot Systemisch werken, Cogntieve therapie, Provocatieve therapie, A & O Psychologie en klachtverhelderingstechnieken. Verder ben ik gecertificeerd Mindfulness  en ACT trainer  
 
Sinds de start van mijn praktijk heb ik veel ervaring opgedaan in het therapeutisch begeleiden van mensen met een diversiteit aan hulpvragen, en deze telkens succesvol mogen afronden. Elke keer weer geniet ik intens van het mogen bijdragen aan het zelfhelende vermogen van de mens; keer op keer bemerk ik weer dat Psychotherapie en Coaching de mens dáár brengt waar hij/ zij wil zijn. Alles is haalbaar, niets is onoverkomelijk!
 
Mijn stijl van werken omschrijven cliënten als betrokken, warm, vol aandacht, onderzoekend en respectvol, waarbij het ontwikkelingstempo van de cliënt vóórop staat.