Werkwijze

Net zoals de natuur kent de mens verschillende momenten in het leven die zowel prettig verlopen alsook weleens belemmeren. Op die 'vastgelopen' momenten is het juist zo fijn om dan deskundige hulp te krijgen zodat je er anders mee om kunt gaan. De mens is een krachtig wezen, en in het bezit van een zelfhelend  vermogen. Veerkrachtig, zodat je weer optimaal kunt genieten van je leven!
 
Een logische reactie op problemen is bijvoorbeeld ontkenning, vermijden, uitstellen, of juist extra je best doen, te perfectionistisch zijn , met alle gevolgen van dien...Dat is ook meestal het moment waarop je dagelijkse leven verstoord raakt, en waarbij je een hoeveelheid van klachten bij jezelf bemerkt zoals o.a. onzekerheid, vermoeidheid, lusteloos voelen of een sombere stemming ervaren. Niet fijn!  Samen kijken we naar de oorzaak van het vastlopen, en door middel van het verkrijgen van inzichten en aangereikte vaardigheden leer je anders om te gaan met waar je zoal mee kunt worstelen. Door erkenning en aanvaarding ontstaat er ruimte voor verandering. Ik ondersteun je daar graag bij!           
 
In de vertrouwelijke en onvoorwaardelijke setting van mijn begeleiding help ik je in het vinden van je eigen krachten, spreek je aan op je zelfhelende vermogen en sta je bij met therapeutische interventies. ik richt daarbij je aandacht op:
- De innerlijke beleving
- Je beeldend vermogen
En dit alles vanuit een accepterende en ontspannen houding. Vanuit bewustwording, acceptatie en verworven inzichten kun je groeien, concrete stappen maken in verandering naar herstel. Investeren in een fijn leven!